flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СУД ПОРУШИВ ПРОВАДЖЕННЯ У СПРАВІ ПРО БАНКРУТСТВО ТОВ «ЛЕО»

18 жовтня 2019, 16:30

18 жовтня 2019 року за наслідками розгляду у підготовчому засіданні заяви про порушення справи про банкрутство ТОВ «Луганське енергетичне об'єднання», ініційованої самим підприємством, Господарський суд Луганської області (суддя Яресько Б.В.) виніс ухвалу про порушення провадження у справі про банкрутство ТОВ «Луганське енергетичне об'єднання».

Одночасно з винесенням ухвали про порушення провадження у справі про банкрутство судом введено процедуру розпорядження майном підприємства. Розпорядником майна ТОВ «ЛЕО» призначено Гусара Івана Олексійовича.

Попереднє засідання призначено на 28.11.2019 о 14.30 год.

Ухвала суду з моменту її винесення набирає законної сили.

___________________

Офіційне оприлюднення оголошення про порушення провадження у справі про банкрутство ТОВ «Луганське енергетичне об'єднання»

Граничний строк на заявлення грошових вимог кредиторів до боржника ТОВ «ЛЕО» (ЄДРПОУ 31443937)30 днів з моменту офіційного оприлюднення оголошення про порушення провадження у справі про банкрутство.

 

Пов’язана новина:

ТОВ «ЛЕО» ІНІЦІЮВАЛО ВЛАСНЕ БАНКРУТСТВО

 

Довідково:

Під розпорядженням майном розуміється система заходів щодо нагляду та контролю за управлінням і розпорядженням майном боржника з метою забезпечення збереження, ефективного використання майнових активів боржника, проведення аналізу його фінансового становища, а також визначення наступної оптимальної процедури (санації, мирової угоди чи ліквідації) для задоволення в повному обсязі або частково вимог кредиторів.

Розпорядник майнафізична особа, яка відповідно до судового рішення господарського суду забезпечує здійснення процедури розпорядження майном.

Процедура розпорядження майном боржника вводиться строком на 115 календарних днів і може бути продовжена господарським судом за вмотивованим клопотанням розпорядника майна, комітету кредиторів або боржника не більше ніж на 2 місяці (ч. 1-2 ст. 22 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом»).

У попередньому засіданні господарський суд розглядає всі вимоги кредиторів, у тому числі щодо яких були заперечення боржника і які не були внесені розпорядником майна до реєстру вимог кредиторів, а також ті, що визнані боржником та внесені розпорядником майна до реєстру вимог кредиторів, і вирішує питання про його затвердження (ст. 25 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом»).

 

Інформує відділ інформаційно-комунікаційної діяльності та аналітичної роботи