flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ПРЕС-РЕЛІЗ у справі № 913/583/17

14 вересня 2017, 14:01

Сьогодні, 14 вересня 2017 року в Господарському суді Луганської області відбулось судове засідання у справі № 913/583/17 за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Миколаївський бізнес-центр «Олександрівський», м. Миколаїв, до Публічного акціонерного товариства «Українська інноваційна компанія», м. Сєвєродонецьк Луганської області, про зобов’язання відповідача здійснити припинення банківської діяльності.

Склад суду з розгляду цієї справи змінено через тимчасову непрацездатність судді Шеліхіної Р.М., якою провадження у справі було порушено. Відповідно до повторного автоматизованого розподілу розгляд справи здійснювався суддею Зюбановою Н.М.

До початку розгляду справи по суті відповідачем було подано клопотання щодо конфіденційного розгляду справи, яке судом залишено без задоволення.

Розгляд справи відбувався відкрито і на ньому була присутня знімальна група програми «Вікна-новини» телеканалу СТБ .

Судом в засіданні було розглянуте та задоволено клопотання Фонду гарантування вкладів фізичних осіб про залучення його до справи в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача.

Крім того, Фондом гарантування вкладів фізичних осіб до суду було подано клопотання про зупинення провадження у справі до вирішення пов’язаних з нею справ № 826/1162/15 та № 826/5325/16, що на цей час розглядаються у Верховному Суді України.

Питання щодо цього клопотання буде вирішено судом в іншому судовому засіданні після початку розгляду справи по суті заявлених позовних вимог.

Розгляд справи відкладено на 4 жовтня 2017 року о 12 годині 00 хвилин (зал судових засідань № 204 в приміщенні суду, що знаходиться за адресою: м. Харків, пр-т. Науки, буд. 5).

Повний текст ухвали буде направлено сторонам у триденний строк з дня її прийняття.

З текстом цієї ухвали також можна буде ознайомитися на сайті Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua) після завершення процесу реплікації за номером справи.

Інформує відділ по роботі з громадськістю та зв’язками зі ЗМІ