flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ГСЛО оголошує добір на вакантну посаду головного спеціаліста із забезпечення зв'язків зі ЗМІ на період дії карантину

17 вересня 2020, 14:22

 

                                                                                                                                                                           Затверджено

                                                                                                                                                                           Наказом керівника апарату

                                                                                                                                                                           Господарського суду Луганської області

                                                                                                                                                                           від 17 вересня 2020 року № 108

 

 

Оголошення

про добір на вакантну посаду на період дії карантину

 

Назва та категорія посади

Головний спеціаліст із забезпечення звʼязків з засобами масової інформації, категорія «В»

 

 

Загальні умови

 

 

Посадові обов’язки

1.      Розробка комунікаційної стратегії суду та координація процесу її реалізації.

2.      Системна підготовка матеріалів (інформаційних повідомлень, прес-релізів,прес-анонсів, аналітичних даних кількісної та якісної роботи суду, звітів тощо) для веб-сайту суду, офіційних сторінок суду в соціальних мережах (Facebook тощо), інформаційного стенду, забезпечення їх своєчасного інформаційного наповнення та підтримання  в актуальному стані.

3.      Здійснення щоденного моніторингу медійного поля за допомогою пошукових інструментів та аналітичних систем. Підготовка матеріалів, спрямованих на спростування публікацій, в яких висвітлено недостовірну інформацію.

4.      Підготовка коментарів у ЗМІ з актуальних та резонансних питань, відповідей на запити ЗМІ. Надання організаційної допомоги ЗМІ в підготовці матеріалів про діяльність суду, а також методичної допомоги суддям та працівникам апарату суду у підготовці їх публікацій (виступів) у ЗМІ. Розробка за погодженням із керівництвом суду планів заходів щодо оперативного інформування громадськості та ЗМІ стосовно розгляду резонансних судових справ. Розгляд інформаційних запитів, звернень громадян та інших осіб та підготовка проектів відповідей на них, відповідно до компетенції.

5.      Участь в організаційному забезпеченні та реалізації заходів медійного та освітнього характеру суду, спрямованих на побудову зв’язків з громадськістю (прес-конференцій, виступів, брифінгів, коментарів, теле- й радіоефірів, інтерв’ю, публікацій, тематичних зустрічей, освітніх заходів тощо). Здійснення технічного супроводу заходів за участю ЗМІ, громадських організацій, учнів та інших відвідувачів суду, а саме: проведення відео-, фотозйомки, аудіовізуальних презентацій із використанням комп'ютерних технологій тощо. Координація присутності представників ЗМІ на судових процесах. Проведення акредитації представників ЗМІ в суді під час проведення як судових засідань, так і інших медійних заходів.

6.      Складення квартальних звітів щодо комунікаційної діяльності суду та за необхідності направлення їх до відповідних установ (ДСА України, ТУ ДСА України в Луганській області тощо).

7.      Участь у бронюванні залів судового засідання для організації проведення відеоконференцій в Господарському суду Луганської області.

8.      Участь у проведенні анонімних опитувань в рамках реалізації різних проектів, запропонованих Радою суддів України, ДСА України, в тому числі Проекту «Система оцінки якості роботи суду: стандарти, критерії, показники та методи». Узагальнення результатів проведених опитувань.

9.      Ведення обліку проведеної роботи, накопичення і систематизування необхідних інформаційних матеріалів.

10.  Виконує інші завдання та службові доручення голови суду, керівника апарату суду, начальника відділу інформаційно-комунікаційної діяльності та аналітичної роботи та суддів-спікерів.

 

 

Умови оплати праці

1) посадовий оклад – 5510 грн.;

2) надбавка до посадового окладу за ранг відповідно чинного законодавства

3) надбавки та доплати (відповідно до статті 52 Закону України  "Про державну службу");

 

 

Інформація про строковість чи безстроковість призначення на посаду

Контракт укладається на період дії карантину, установленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та до дня визначення суб’єктом призначення або керівником державної служби переможця за результатами конкурсного відбору відповідно до законодавства та не довше двох місяців після відміни карантину.

 

 

Перелік інформації, необхідної для призначення на вакантну посаду, в тому числі форма, адресат та строк її подання

Особа, яка бажає взяти участь у доборі з призначення на вакантну посаду, подає таку інформацію через Єдиний портал вакансій державної служби (https://www.career.gov.ua):

1) заяву із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади за формою згідно з додатком 1 до Порядку призначення на посади державної служби на період дії карантину, установленого з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 22 квітня 2020 року № 290 (далі – Порядок);

2) резюме за формою згідно з додатком 2 до Порядку;

3) заяву, в якій повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону.

Додатки до заяви не є обов’язковими для подання;

Особа, яка виявила бажання взяти участь у доборі з призначення на вакантну посаду, може подавати додаткову інформацію, яка підтверджує відповідність встановленим  в оголошенні вимогам, зокрема стосовно досвіду роботи, професійних компетентностей, репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

На електронні документи, що подаються для участі у доборі, накладається кваліфікований електронний підпис особи, яка бажає взяти участь у доборі.

Інформація приймається з 17 вересня 2020 року до 17 год 00 хвил  23 вересня 2020 року включно.

 

 

Прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення добору з призначення на вакантну посаду

контактна особа:

Купріянова Ольга Сергіївна

Смірнова Валентина Миколаївна

тел. (057) 702-12-95

 

 

 

Кваліфікаційні вимоги

 

 

1.

Освіта

вища освіта за освітнім ступенем не нижче молодщого бакалавра або бакалавра в галузі знань «Право», «Журналістика та інформація», «Гуманітарні науки» за спеціальністю: право, правознавство, правоохоронна діяльність, журналістика, зв’язки з громадськістю,  філолог.

 

 

 

2.

Досвід роботи

Без вимог до стажу роботи

 

 

3.

Володіння державною мовою

вільне володіння державною мовою

 

 

 

 

______
Примітка.

* Визначаються з урахуванням постанови Кабінету Міністрів України
від 18 січня 2017 р. № 15 «Питання оплати праці працівників державних органів» (зі змінами). Також зазначаються надбавки, доплати, премії та компенсації, розміри яких визначені законодавством з питань державної служби.

** Зазначається інформація відповідно до пункту 21 Типового контракту, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 22 квітня 2020 року
№ 290 «Деякі питання призначення на посади державної служби на період дії карантину, установленого з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (далі – постанова КМУ № 290).

*** Зазначається інформація відповідно до пунктів 17-19 Порядку, затвердженого постановою КМУ № 290. Як адресат зазначається служба управління персоналом державного органу, на вакантну посаду в якому прийнято відповідне рішення про необхідність призначення.

**** Зазначаються вимоги до посади, стосовно якої прийнято рішення про необхідність призначення відповідно до статті 19 та 20 Закону України «Про державну службу».

 

 

НАКАЗ ГСЛО №108