flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Господарський суд Луганської області вітає суддю у відставці Іноземцеву Любов Василівну з нагоди відзначення державною нагородою!

25 серпня 2020, 17:12

      «За значний особистий внесок у  державне будівництво, соціально економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток України, вагомі трудові здобутки та високий професіоналізм» Указом  Президента України від 21 серпня 2020 року «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня незалежності України» ІНОЗЕМЦЕВІЙ ЛЮБОВІ ВАСИЛІВНІ судді  Господарського суду Луганської області  у відставці присвоєно почесне  звання «Заслужений юрист України».

       За довгі роки на посаді судді  своєю повсякденною наполегливою  працею, мудрістю, принциповістю, відкритістю та людяністю  Любов Василівна заслужила  шану та повагу трудового колективу суду. Вона  є беззаперечним фахівцем в галузі права, користується заслуженим  авторитетом у правничій  сфері, внесла  значний внесок у розбудову правової  держави та забезпечення  захисту прав і свобод громадян, має численні відомчі нагороди.  

      Колектив Господарського суду Луганської області щиро вітає ЛЮБОВ ВАСИЛІВНУ з високою державною нагородою та бажає невичерпної енергії, благополуччя, міцного здоров’я, добра   та  злагоди.