flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вітання з нагоди Дня незалежності України

21 серпня 2020, 09:31

Дорогі співвітчизники!

Господарський суд Луганської області сердечно вітає Вас з

Днем незалежності України!

 

     Ця визначна дата навіки увійшла в історію Держави золотою сторінкою її біографії, започаткувала нову епоху в житті нашого Народу, законодавчо закріпила його вікові демократичні прагнення до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання, культурного піднесення,  стала поворотною віхою в історії розвитку української  держави і могутнім стимулом для плідної, натхненної праці заради миру й добробуту.

       Успіхи нашої  Держави складаються з успіхів кожного небайдужого українця. Тож давайте щиро покладатися на успіхи наших спільних дій  і натхненої праці, яка єднає нас та зміцнює нашу Україну.
Нехай це свято додасть всім нам наснаги і творчих здобутків, кожен день життя буде сповнений радістю і теплом,  серця наповнюються гордістю, прагненням до єдності та порозуміння, а плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього.

       Від усієї душі зичимо  Вам, Вашим рідним та колегам міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, подальших успіхів в усіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України.