flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

НЕДОБУДОВА У РУБІЖНОМУ: СУД ЗОДОВОЛЬНИВ 2 ПОЗОВИ ДЕПАРТАМЕНТУ ЛУГАНСЬКОЇ ОДА ПРО СТЯГНЕННЯ З ПІДРЯДНИКА ПОНАД 15 МЛН ГРН

02 липня 2020, 12:01

Зважаючи на необхідність забезпечення суспільного інтересу, суд інформує про результати розгляду справ

Мова йде про 2 господарські справи, що перебувають у провадженні Господарського суду Луганської області.

В грудні 2019 року Департамент будівництва, енергозбереження, архітектури та містобудування Луганської ОДА звернувся до суду з позовами до ТОВ «БК Будсистема» про стягнення понад 5,4 млн грн та 9,8 млн грн у зв’язку з неналежним виконанням будівельною компанією зобов'язань за укладеними у 2017 та 2018 році договорами генпідряду та своєчасної здачі об'єкту – "Будівництво житлового будинку №16Б в мікрорайоні № 7, м. Рубіжне Луганської області (завершення будівництва)".

Реєстраційні номери справ – 913/666/19 та 913/686/19.

Днями Господарський суд Луганської області розглянув указані справи по суті.

У судових засіданнях, що відбулися 30 червня, суд оголосив вступну та резолютивну частини судових рішень у справах, якими позовні вимоги Департаменту задовольнив повністю.

Повні тексти прийнятих рішень будуть складені 10 липня та після їх оприлюднення в Єдиному державному реєстрі судових рішень будуть доступні для ознайомлення.

Нагадуємо, що кожен може скористатись зручними електронними сервісами, аби дізнатися, на якій стадії розгляду знаходиться кожна конкретна справа чи переглянути відповідні судові рішення. Для цього необхідно перейти за посиланнями нижче та здійснити пошук за номером справи:

https://court.gov.ua/fair/

http://reyestr.court.gov.ua/

 

Світлина: сайт Луганської ОДА

 

Відділ інформаційно-комунікаційної діяльності та аналітичної роботи суду