flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ВІТАННЯ З НАГОДИ СВЯТКУВАННЯ 24-РІЧНИЦІ З ДНЯ ПРИЙНЯТТЯ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ

26 червня 2020, 09:45

Напередодні Дня Конституції України, одного з найголовніших свят нашої державності, колектив Господарського суду Луганської області щиро вітає всіх співвітчизників з цим визначним днем.

Тоді, 28 червня 1996 року, на п'ятому році незалежності Верховна Рада України після майже доби палких дискусій прийняла і ввела в дію Конституцію України.

Ми, як правники та представники системи правосуддя, усвідомлюємо, що 24 роки тому сталася дійсно історична подія, яка дала Українському народові «дорожню карту» на шляху в цивілізоване правове майбутнє.

Сьогодні змінюється Україна. Незмінним залишається тільки прагнення українців жити в правовій державі з діючим Основним Законом.

Тож в цей урочистий день побажаймо один одному й надалі послідовно і наполегливо боротися за ефективне втілення в життя конституційних принципів, зокрема,  принципів незалежності та доступності правосуддя та їх безумовного  втілення на практиці,  задля досягнення поставленої мети – побудови на демократичних і правових засадах потужної та заможної Української Держави!

 

Зі святом! Всіх гараздів! Миру, добра та злагоди!