flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги відвідувачів! Доступ до Господарського суду Луганської області можливий за електронними документами у застосунку «Дія»

09 червня 2020, 15:00

У Господарському суді Луганської області забезпечено можливість відвідування адміністративної будівлі суду за документами, що посвідчують особу, в електронному вигляді з використанням мобільного застосунка Єдиного державного веб-порталу електронних послуг «Портал Дія».

Нещодавно відповідні зміни були внесені до Правил пропуску осіб до Господарського суду Луганської області й транспортних засобів на його територію.

У зв'язку з цим звертаємо увагу відвідувачів суду, що:

Пред’явлення електронного документу у мобільному застосунку «Дія» не потребує додаткового пред’явлення документу, що посвідчує особу, у паперовому чи пластиковому вигляді.

Перевірка достовірності наданого електронного документу здійснюється за допомогою відповідних технічних засобів. Детальніше

Водночас нагадуємо, що на період карантину в суді встановлений особливий режим роботи, що, зокрема, передбачає певні особливості допуску відвідувачів до адміністративної будівлі. Так, на вході до приміщень суду працівники Служби судової охорони в обов’язковому порядку здійснюють індивідуальний температурний скринінг всім учасникам судових процесів, які прибули для участі в судових засіданнях. Особам, у яких виявлено підвищену температуру або наявні ознаки гострих респіраторних захворювань, допуск до адміністративної будівлі суду заборонений.

 

Інформує відділ інформаційно-комунікаційної діяльності та аналітичної роботи суду