flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

АКТУАЛЬНО ǀ Участь у судовому засіданні у режимі відеоконференції поза межами приміщення суду ǀ ОНОВЛЕНО

09 квітня 2020, 11:59

Державна судова адміністрація України наказом від 08.04.2020 № 169 затвердила Порядок роботи з технічними засобами відеоконференцзв’язку під час судового засідання в адміністративному, цивільному та господарському процесах за участі сторін поза межами приміщення суду.

https://dsa.court.gov.ua/dsa/inshe/14/N_169_20

Зокрема, документом визначено здійснювати відеоконференцзв'язок для участі в судовому засіданні сторін поза межами приміщення суду із застосуванням комплексу технічних засобів та програмного забезпечення «EasyCon».

https://vkz.court.gov.ua/

Нагадаємо, віднедавна учасники справ отримали можливість під час карантину брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

Законом 540-IX від 30 березня 2020 року «Про внесення змін до деяких законодавчих актів, спрямованих на забезпечення додаткових соціальних та економічних гарантій у зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)» внесено відповідні зміни до процесуального законодавства.

Для РЕЄСТРАЦІЇ та АВТОРИЗАЦІЇ в онлайн-сервісі відеозв'язку «EasyCon» необхідно перейти за посиланням https://vkz.court.gov.ua/site/login або натиснути на кнопку доступу до ресурсу «Участь у відеозасіданні» на порталі «Судова влада України».

ТЕХНІЧНІ ВИМОГИ для доступу до Системи відеоконференцзв’язку (додаток 1 до наказу ДСА України від 08.04.2020 № 169)

ЗАЯВА про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду (додаток 2 до наказу ДСА України від 08.04.2020 № 169)

 

УВАГА! Нова редакція Порядку роботи з технічними засобами відеоконференцзв’язку під час судового засідання в адміністративному, цивільному та господарському процесах за участі сторін поза межами приміщення суду

Наказ Державної судової адміністрації України від 23.04.2020 № 196 «Про внесення змін до Порядку роботи з технічними засобами відеоконференцзв’язку під час судового засідання в адміністративному, цивільному та господарському процесах за участі сторін поза межами приміщення суду»

ЧИТАТИ НОВИНУ від 23.04.2020 на сайті Господарського суду Луганської області

 

 

Інформує відділ інформаційно-комунікаційної діяльності та аналітичної роботи суду