flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відповідно до плану роботи на 2014 рік у господарському суді Луганської області 19.02.2014 були проведені збори суддів

20 лютого 2014, 10:21

Відповідно до плану роботи на 2014 рік у господарському суді Луганської області 19.02.2014 були проведені збори суддів, у кількості присутніх 28 суддів.  

На цих зборах обговорювались питання діяльності суду, заслухали аналіз заступника голови суду Рябцевої О.В. щодо результатів апеляційного оскарження рішень, ухвал, постанов господарського суду Луганської області за ІІ півріччя 2013 року в порівнянні з аналогічним періодом 2012 року, яка звернула увагу на ті судові акти, що скасовані за нормами процесуального права.

Після обговорення цифрових показників та наведення окремих прикладів заступник голови суду Рябцева О.В. запропонувала прийняти інформацію до уваги та висловила сподівання, що в подальшому судді прикладуть усіх зусиль для досягнення кращих показників якості роботи.

Також, на зборах суддів суддя Корнієнко В.В. довів до відома присутніх індивідуальний аналіз скасованих та змінених йому процесуальних документів судами апеляційної та касаційної інстанції за 2013 рік, результати якого були обговорені суддями та прийняті до відома. Суддя Корнієнко В.В. зауважив, що скасованих та змінених судових актів було б менше, якщо б практика застосування норм права при розгляді окремих категорій спорів у місцевих судах і у судах апеляційної та касаційної інстанцій була однакова.