flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ ГСЛО: ДО СУДУ ЗАВІТАЛИ СТУДЕНТИ ХАРКІВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ВНУТРІШНІХ СПРАВ

19 лютого 2020, 14:34

19 лютого 2020 року з ознайомчим візитом до Господарського суду Луганської області завітали студенти-правники 3 курсу Харківського національного університету внутрішніх справ, у супроводі доцента кафедри правового забезпечення господарської діяльності факультету № 6 (права та масових комунікацій), кандидатa юридичних наук Василько І.В .

На гостей очікувала насичена пізнавальна програма, спеціально розроблена під інформаційні потреби відвідувачів судової установи.

Вітальним словом захід відкрив Голова Господарського суду Луганської області Лісовицький Є.А.

Керівник апарату суду Орлова Т.О. розповіла молоді про організацію та стандарти роботи апарату суду.

З можливістю та вимогами до проходження стажування, практики на базі суду юнаків та дівчат ознайомила начальник відділу управління персоналом суду Смірнова В.М.

«Зануритися» у практичні аспекти роботи помічника судді та секретаря судового засідання майбутнім правникам допомогли помічник Голови суду Захарова Е.А. та секретар с/з Романенко Т.М. 

Кандидат юридичних наук, суддя-спікер Господарського суду Луганської області Фонова О.С. підготувала та провела для студентів ©авторську лекцію-презентацію, яку, на запит відвідувачів, присвятила імплементації нового Інституту відновлення платоспроможності фізичної особи.

На завершення відвідин суду гості були запрошені відвідати відкрите(ті) судове(ві) засідання у якості вільних слухачів та зробити на згадку серію спільних фото.

 

📸 ФОТО

 

🔎 Дізнатися більше про правопросвітницьку діяльність Господарського суду Луганської області

 

📌 Зареєструватися на екскурсію до Господарського суду Луганської області

 

 

Відділ інформаційно-комунікаційної діяльності та аналітичної роботи суду