flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ЗАСТОСУВАННЯ СИСТЕМ ВІДЕОКОНФЕРЕНЦЗВ'ЯЗКУ ДОЗВОЛЯЄ БРАТИ УЧАСТЬ В СУДОВИХ ЗАСІДАННЯХ «НА ВІДСТАНІ»

08 січня 2020, 16:10

Відповідно до статистичної інформації впродовж 2019 року Господарським судом Луганської області організовано та проведено 164 сеанси відеоконференцзв’язку:

  • 69 сеансів ВКЗ (за І півріччя 2019 року);

  • 95 сеансів ВКЗ (за ІІ півріччя 2019 року).

При цьому, судова установа виступила як ініціатором проведення судових засідань в режимі відеоконференції за клопотаннями сторін, так і забезпечила їх проведення за дорученнями інших судів.

 

Інформаційно:

В Господарському суді Луганської області системами відеоконференцзв’язку обладнані 4 зали судових засідань.

Відповідальна особа за бронювання проведення судових засідань в режимі відеоконференції – головний спеціаліст відділу інформаційно-комунікаційної діяльності та аналітичної роботи Коломієць Наталія Анатоліївна.

Для отримання інформації, з питань організації проведення судових засідань у режимі відеоконференції в Господарському суді Луганської області звертатись за тел. (095)214-000-5 або (057)702-23-47.

Перелік апеляційних та місцевих судів, в яких встановлено мобільні системи ВКЗ та впроваджено систему відеоконференцзв'язку, розміщено на офіційному веб-порталі судової влади України в розділі «Проведення судових засідань в режимі відеоконференції».

Для резервування/бронювання майданчиків використовується Web-пpoгpaма «Бронювання систем відеоконференцзв’язку».

ВАЖЛИВО! Час проведення сеансу відеоконференції повинен відповідати режиму роботи судів, між якими відбувається відеоконференцзв’язок.

ЗРАЗОК клопотання про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції

 

Відділ інформаційно-комунікаційної діяльності та аналітичної роботи суду