flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Тренінг «Комунікаційна діяльність голови суду»/«Зв’язки з громадськістю в судах»

18 грудня 2019, 10:05

18 грудня 2019 року за ініциативи Ради суддів України спільно з Консультативною Місією ЄС та Національною школою суддів України в м. Харкові відбудеться тренінг «Комунікаційна діяльність голови суду»/«Зв’язки з громадськістю в судах».

У ході семінару голови судів вивчать питання щодо організації комунікаційної діяльності суду, ролі, завдань та сфери відповідальності голови суду, судді-спікера та прес-секретаря, розглянуть розподіл функцій між суддями та працівниками суду, які відповідальні за побудову ефективної взаємодії судів із громадськістю. Увагу учасників семінару буде зосереджено на питаннях щодо іміджу та поведінки суддів у комунікації зі ЗМІ, використання соціальних медіа в роботі суду.

Частину тренінгу буде присвячено набуттю суддями–спікерами практичних навичок, а саме правилам "ефективного" інтерв’ю: підготовці перед інтерв’ю, мові тіла, техніці роботи зі складними запитаннями.

Під час практичної складової тренінгу судді отримають рекомендації як потрібно працювати із медіа та ознайомились із типовими тактиками, що застосовують журналісти.

Під час роботи в малих групах судді побудують схему організації комунікаційної діяльності в суді, розроблять комунікаційний план для визначеної цільової аудиторії, сформулюють повідомлення для прес-брифінгу. Результати роботи в малих групах презентують колегам та обговорять найбільш актуальніші питання з практики суддів та працівників апаратів судів.

 

Фотозвіт за наслідками проведення тренінгу

       

  

 

 

                                                      

 

Відділ інформаційно-комунікаційної діяльності та аналітичної роботи суду