flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Реквізити рахунку для авансування винагороди арбітражних керуючих у справах про банкрутство

21 листопада 2019, 10:53

Шановні учасники справ про банкрутство!

Звертаємо вашу увагу, що авансування винагороди арбітражного керуючого у справах про банкрутство в порядку ч. 2 ст. 30, ч. 2 ст. 34 та п. 12 ч. 3 ст. 116 Кодексу України з процедур банкрутства здійснюється шляхом внесення заявником коштів на депозитний рахунок Господарського суду Луганської області, відкритий в органах державної казначейської служби України, до моменту подання заяви про відкриття провадження у справі.

Реквізити рахунку для авансування винагороди арбітражних керуючих

Додатково повідомляємо:

Розмір авансування основної винагороди арбітражному керуючому становить не менше 3 розмірів мінімальної заробітної плати за місяць та авансується за 3 місяці.

Звертаємо особливу увагу на необхідність ОБОВ’ЯЗКОВОГО заповнення призначення платежу в платіжних документах, а саме: коду ЄДРПОУ/ІПН кредитора та інформації, стосовно якої заяви (справи) сплачено кошти, шляхом зазначення назви боржника.

Для прикладу:

Призначення платежу: *; _____________(код кредитора за ЄДРПОУ для юридичних осіб (доповнюється зліва нулями до восьми цифр, якщо значущих цифр менше 8) або реєстраційний номер облікової картки платника податків – фізичної особи (завжди має 10 цифр); авансовий платіж (ст.ст. 34, 116 КУзПБ) по заяві (справі, № за наявності) ________(назва кредитора) до боржника _________(назва боржника), Господарський суд Луганської області (назва суду, де розглядається справа).

Вказана вами інформація надасть змогу суду перевірити сплату коштів конкретним кредитором за конкретною справою та перерахувати ці кошти арбітражному керуючому за виконання ним повноважень розпорядника майна, ліквідатора тощо.

Відділ інформаційно-комунікаційної діяльності та аналітичної роботи суду