flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ ПРАВА ВЖЕ НЕЗАБАРОМ. ГСЛО ЗАПРОШУЄ ЗАКЛАДИ ОСВІТИ ДО СПІВПРАЦІ

19 листопада 2019, 09:46

В Україні щороку у грудні, починаючи з 2008 року, проводиться Всеукраїнський тиждень права з нагоди річниці прийняття Загальної декларації прав людини.

Тиждень права – це масштабний захід, який об’єднує правників, органи влади, громадський сектор, міжнародних партнерів задля просвіти у сфері прав людини.

Головні завдання Тижня – показати важливість правової освіти українців, виховувати в них повагу до закону та прав людини, залучити до участі в правових заходах.

Цьогоріч Всеукраїнський тиждень права відбудеться з 09 по 13 грудня 2019 року. В нього навіть буде свій символ – парасолька, яка захищає та об’єднує зусилля усіх задля утвердження прав людини в Україні. План заходів з проведення у 2019 році Всеукраїнського тижня права затверджено Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 24 липня 2019 року №568-р.

Тож запрошуємо заклади вищої і загальної середньої освіти до співпраці з судовою установою! Будемо раді обговорити формати подальшої співпраці та втілити їх у життя!

У разі зацікавленості просимо написати на електронну скриньку суду inbox@lg.arbitr.gov.ua повідомлення з поміткою «Всеукраїнський тиждень права-2019» або зателефонувати за номером (057) 702-10-79.

 

Відділ інформаційно-комунікаційної діяльності та аналітичної роботи суду