flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СУДДЯ ГСЛО ОЛЕНА ФОНОВА ВЗЯЛА УЧАСТЬ У ІІ ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ ФОРУМІ ЮРИСТОК

03 червня 2019, 10:52

1-2 червня 2019 року у м. Києві відбувся Другий Всеукраїнський форум юристок «Жінки у юридичній професії: видимість, адвокація, вплив», участь у якому взяла суддя/суддя-спікер Господарського суду Луганської області, к.ю.н. Олена Фонова.

Понад 200 юристок зі всієї України - адвокатки, судді, нотаріуски, представниці правоохоронних органів, правозахисниці та інших фахівчині в галузі права - об’єдналися для спільного обговорення питань захисту прав жінок в Україні, зокрема, їх доступу до юридичної професії, викликів, що стоять перед юристками, а також професійних досягнень юристок.

Цього року ключовими темами Форуму стали публічна та внутрішня комунікація, адвокаційні кампанії на захист прав жінок, видимість юристок у професійному середовищі та інші теми.

 

Інформаційно:

Ініціатива «Всеукраїнський форум юристок» реалізується за підтримки (Проект "Доступна та якісна правова допомога в Україні"), що впроваджується Канадським бюро міжнародної освіти у партнерстві з Координаційний центр з надання правової допомоги та фінансується Урядом Канади, Програми "Нове правосуддя" USAID Ukraine - USAID Україна та Українсько-канадського проекту Підтримки судової реформи в Україні.

Інформує відділ інформаційно-комунікаційної діяльності та аналітичної роботи