flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ВІДБУВСЯ ЩОРІЧНИЙ КОНГРЕС РЕГІОНАЛЬНИХ РАД РЕФОРМ З ПИТАНЬ ПРАВОСУДДЯ

01 квітня 2019, 14:25

26 березня 2019 року в місті Києві відбулось засідання Щорічного конгресу Регіональних рад реформ з питань правосуддя.

Вперше зібралися представники Рад з питань реформи правосуддя з різних куточків країни для обговорення актуальних питань, пов’язаних з реформою правосуддя.

Серед іншого, основні команди Регіональних рад презентували власні ініціативи, які включали моніторинг впровадження процесуальних кодексів, розвиток служби приватних виконавців, імплементацію нового Кодексу з питань банкрутства та інші.

Від Господарського суду Луганської області участь у Конгресі взяли суддя Фонова Олена Сергіївна та суддя Голенко Ірина Петрівна.

Нагадаємо, Регіональні ради з питань реформи правосуддя діють як постійні робочі групи, які сприяють обміну досвідом між представниками різних правничих професій та кращому формуванню політики у сфері юстиції. Їхня мета – забезпечити діалог між центральним рівнем та регіонами та артикуляцію потреб і очікувань регіонів щодо реформи правосуддя. Водночас ці Ради відслідковуватимуть вплив впровадження реформ у регіонах, які представляють. Підтримку роботи Регіональних рад з питань реформи правосуддя надає Проект ЄС «Підтримка реформ юстиції і правосуддя для України (ПравоJustice)».

                                   

Відділ інформаційно-комунікаційної діяльності та аналітичної роботи