flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Господарському суді Луганської області відбулись навчання з екстреної евакуації з приміщень суду

30 листопада 2018, 10:29

29 листопада 2018 року у  Господарському суді Луганської області проведено  навчання з працівниками суду з питань пожежної безпеки та екстреної евакуації з приміщень суду.

На вказаному заході прийняв участь заступник начальника оперативно - координаційного центру Головного управління  Державної служби України з надзвичайних ситуацій Веретенніков Андрій Анатолійович,  який провів інструктаж із заходів пожежної безпеки на робочому місці, розповів про порядок сповіщення при пожежі,  про алгоритм дій  відповідальних осіб і працівників суду під час пожежі та дій під час евакуації з адміністративної будівлі. Звернув увагу присутніх на те, що головною метою таких занять є збереження найголовнішої цінності – людського життя та зазначив, що проведення тренувальних заходів допомагає у разі виникнення надзвичайної ситуації уникнути паніки та швидше зорієнтуватися.

Після заслуховування теоретичної частини в суді була проведена практична перевірка експлуатаційної придатності пожежних сповіщувачів та учбове тренування  евакуації  працівників  з будівлі суду на випадок пожежі.

На завершення заходу робота суду була продовжена у штатному режимі.

Інформує відділ інформаційно-комунікаційної діяльності та аналітичної роботи