flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Участь суддів Господарського суду Луганської області у ІІ Харківському міжнародному юридичному форумі

01 жовтня 2018, 15:04

Протягом чотирьох днів поспіль – з 25 по 28 вересня 2018 року на базі Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого проходив ІІ Харківський міжнародний юридичний форум.

    

Судді Господарського суду Луганської області Сергій Вінніков, Олена Драгнєвіч та Андрій Секірський прийняли участь у першій панельній дискусії Форуму – «Корпоративне право та право інтелектуальної власності в умовах цифрової економіки», яка відбулася 25 вересня 2018 року.

   

Захід відкрила Голова Верховного Суду Валентина Данішевська, в роботі панелі також взяли участь судді Верховного Суду Олена Кібенко та Василь Крат, іноземні науковці та правники з Данії - Сьорен Фріс Хансен, д.ю.н., професор кафедри правознавства в Копенгагенській школі бізнесу, з Литви – Віргініус Біте, д.ю.н., професор, директор Інституту приватного права Університету Миколаса Ромеріса, та з США – Чарльз Уайтхед, професор Корнелського Університету. Модератором цієї дискусійної панелі виступила д.ю.н., професор кафедри цивільного права №1 Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого Інна Спасибо-Фатєєва.

   

Учасники обговорили питання способів захисту корпоративних прав як елементів підвищення доступу до правосуддя; стан правового регулювання корпоративних відносин в Україні; концепти охорони і захисту корпоративних прав у праві України; питання цифровізації у корпоративному праві: чи настав час віртуальної компанії; транскордонні перетворення компаній та питання щодо приватних інвестицій, шляхів до збільшення капіталу компаній та секьюритизації.

Докладніше про проходження ІІ Харківського міжнародного юридичного форуму можна дізнатися за посиланнями:

https://is.gd/i92S66

https://is.gd/nAMrkv

https://is.gd/j9QvE8

https://is.gd/AT7JuK

https://is.gd/wZC6Lz

Інформує відділ з інформаційно-комунікаційної діяльності та аналітичної роботи суду