flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя/суддя-спікер Господарського суду Луганської області, к.ю.н. Фонова Олена Сергіївна провела зайняття в Харківському регіональному відділенні НШСУ

04 вересня 2017, 17:15

4–8 вересня 2017 року в місті Харкові Національна школа суддів України проводить підготовку суддів місцевих загальних судів.

Вітальною промовою захід відкрила директор Харківського регіонального відділення Національної школи суддів України, Заслужений юрист України, суддя у відставці - Коржик Валентина Костянтинівна.

                         

У межах навчальної програми, з метою підвищення кваліфікації, судді місцевих загальних судів розглянуть актуальні питання застосування матеріального та процесуального законодавства. 

У перший день підготовки в Харківському регіональному відділенні НШСУ суддя/суддя-спікер Господарського суду Луганської області, к.ю.н. Фонова Олена Сергіївна в якості викладача провела лекції на теми: «Захист права власності в цивільному судочинстві» та «Захист права власності у світлі статті 1 Першого протоколу до Конвенції про захист прав і основоположних свобод та практики».

Також викладачами на заході 4 вересня 2017 року виступили судді Апеляційного суду Харківської області та голова Люботинського міського суду Харківської області, які провели інтерактивні лекції на теми: «Захист прав внутрішньо переміщених осіб», «Застосування цивільного законодавства при розгляді земельних спорів».

Всі лекції було проведено з використанням сучасних навчальних технологій.

Детальніше про подію на сайті Національної школи суддів України за посиланням http://nsj.gov.ua/ua/news/newspidgotovka-suddiv-mistsevih-zagalnih-sudiv/

Програма заходу - http://nsj.gov.ua/ua/training/programi-harkiv/4-8-veresnya-2017-r-m-harkiv-programa-pidgotovki-suddiv-mistsevih-zagalnih-sudiv/

 

Інформує відділ по роботі з громадськістю та зв’язками зі ЗМІ