flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя Господарського суду Луганської області Фонова О.С. взяла участь у підготовці суддів місцевих загальних судів у якості судді-тренера

14 червня 2017, 10:14

Протягом 12–16 червня 2017 року Харківським регіональним відділенням Національної школи суддів України проведено підготовку суддів місцевих загальних судів.

Програма підготовки включала в себе проведення двох тематичних тренінгів на теми: «Захист права власності у світлі статті 1 Першого протоколу до Конвенції про захист прав людини та основоположних свобод та практики Європейського суду з прав людини» та «Суддівська етика. Доброчесність».

Так, 13 червня 2017 року в межах тижневої підготовки суддів-слухачів відбувся тренінг на тему: «Захист права власності в світлі статті 1 Першого протоколу до Конвенції про захист прав людини та основоположних свобод та практики Європейського суду з прав людини», який провели суддя Харківського окружного адміністративного суду Людмила Миколаївна Волкова, суддя Апеляційного суду Харківської області Віктор Борисович Яцина та суддя Апеляційного суду Харківської області у відставці Лілія Вікторівна Гуцал, суддя Дзержинського районного суду міста Харкова Денис Васильовича Цвірюк, а також суддя господарського суду Луганської області Олена Сергіївна Фонова.

Програма - http://nsj.gov.ua/ua/training/programi-harkiv/12-16-chervnya-2017-r-mharkiv-programa-treningu-na-temu-zahist-prava-vlasnosti-v-svitli-statti-1-pershogo-protokolu-do-konventsii-pro-zahist-prav-ludini-ta-osnovopolojnih-svobod-ta-praktiki-evropeyskogo-sudu-z-prav-ludini).

За матеріалами сайту Національної школи суддів України

Відділ по роботі з громадськістю та зв’язками зі ЗМІ