flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

«Соціальні мережі: правила контенту та як правильно розставити акценти»

25 травня 2017, 10:58

«Соціальні мережі: правила контенту та як правильно розставити акценти» — захід під такою назвою відбувся цієї середи в стінах Господарського суду Луганської області.

Експерт з питань комунікації, засновниця «Школи практичної журналістики» та донедавна керівник прес-служби НАЗК пані Ірина Лянна прочитала для суддів суду авторську лекцію.

Під час півторагодинної лекції учасники заходу отримали корисні знання щодо сучасних трендів онлайн-спілкування, переваг різних соціальних мереж, дізналися про комунікаційну стратегію та як вона пов’язана із соціальними мережами, вчилися правильно будувати та більш ефективно планувати власний контент у соціальних мережах задля покращення діалогу з суспільством, підвищення довіри громадян до судової влади в Україні, а також розглянули низку практичних кейсів.

Про доцільність й актуальність запропонованої тематики навчання свідчать, зокрема, норма статті 20 оновленого у лютому 2013 року українського Кодексу суддівської етики (Коментар до Кодексу суддівської етики, лютий 2016 року), висновки ІI щорічної Європейської конференції з питань зв’язків з громадськістю в судах «Образ правосуддя» (м. Будапешт, 16-17 жовтня 2014 року), рекомендації міжнародної конференції «Зміцнення довіри до судової влади через покращення взаємної комунікації» (м. Київ, 24–25 лютого 2015 року).

ПОВ’ЯЗАНІ НОВИНИ:

http://lg.arbitr.gov.ua/sud5014/pres-centr/news/344813/

Інформує відділ по роботі з громадськістю та зв’язками зі ЗМІ