flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя Господарського суду Луганської області Голенко І.П. взяла участь у Конференції, присвяченій обговоренню оновленого процесуального законодавства

10 квітня 2017, 12:15

   

07 квітня 2017 року в м. Києві відбулася конференція «Реформа процесуального законодавства: ефективне судочинство чи нові виклики?», організована Радою з питань судової реформи, Проектом Ради Європи «Підтримка впровадженню судової реформи в Україні» та газетою «Юридическая практика».

Від Господарського суду Луганської області до участі у Конференції запрошена суддя Голенко І.П.

 

     

 


Проведення заходу зумовлене доопрацюванням Радою з питань судової реформи проектів змін до Господарського процесуального кодексу, Цивільного процесуального кодексу та Кодексу адміністративного судочинства, які нещодавно підписав Президент України і визначив як невідкладні для розгляду Верховного Радою України (картка законопроекту http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=61415).

Конференція складалася з п'яти дискусійних панелей, в яких обговорювалися питання, пов'язані зі змінами до процесуальних кодексів. Своє бачення і застосування цих змін представили провідні судді, науковці, практикуючі юристи та народні депутати України.

Програма заходу – http://jrc.org.ua/events/event/13.

 

   

 

 

Переглянути трансляцію Конференції у записі можна за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=UimXq3Ml-9w.

Інформує відділ по роботі з громадськістю та зв’язками зі ЗМІ