flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді Господарського суду Луганської області підвищили професійний рівень та взяли участь у двох тренінгах як в якості слухачів, так і тренера-викладача

20 березня 2017, 10:06

Протягом тижня, з 13 по 17 березня 2017 року, судді Господарського суду Луганської області: Вінніков С.В., Голенко І.П., Драгнєвіч О.В., Лісовицький Є.А., Марченко Ю.І., Секірський А.В. та Яресько Б.В. проходили в Харківському місцевому регіональному відділенні Національної школи суддів України професійну підготовку за стандартизованою програмою підготовки суддів місцевих господарських судів.

         В межах підготовки суддів 15 та 16 березня 2017 року Харківським місцевим регіональним відділенням НШСУ проведено два тематичних тренінги на тему: “Суддівська етика. Доброчесність” та “Захист права власності у світлі статті 1 Першого протоколу до Конвенції про захист прав людини та основоположних свобод та практики Європейського суду з прав людини”.

        

В якості тренерів-викладачів на тренінгах виступили: суддя/суддя-спікер Господарського суду Луганської області, к.ю.н. Фонова Олена Сергіївна та інші судді Харківського апеляційного господарського суду, Харківського апеляційного адміністративного суду, Дзержинського районного суду міста Харкова.

 

Захід було проведено в інтерактивній формі з використанням сучасних навчальних технологій. Під час занять викладачами було використано відеоматеріали та запропоновано слухачам виконання індивідуальних й групових завдань, практичних вправ.

 

Інформує відділ по роботі з громадськістю та зв’язками зі ЗМІ