flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

АВТОРСЬКА ВИСТАВКА МИСТЕЦЬКИХ РОБІТ СУДДІ ГОСПОДАРСЬКОГО СУДУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ У ВІДСТАВЦІ КРИВОХИЖИ ТЕТЯНИ ГЕННАДІЇВНИ

27 лютого 2017, 12:20

Цієї п’ятниці, 24 лютого 2017 року, в приміщенні суду відбулася виставка мистецьких робіт судді господарського суду Луганської області у відставці Кривохижи Тетяни Геннадіївни.

  

Представлена колекція авторських робіт під символічною назвою «Мистецтво возвеличує життя» налічувала понад 50 вишитих бісером експонатів.

Різноманітні за сюжетною тематикою, складністю композицій і колоритом картини вдало поєднали духовні та світські інтереси майстрині та стали справжнім передвесіннім подарунком колективу та відвідувачам суду.

  

    

Варто відзначити, що Тетяна Геннадіївна вже вдруге виступає організатором проведення мистецьких заходів в судовій установі в місті Харкові. Подібний проект, а саме проведення виставки творчих робіт працівників та членів родин працівників суду під назвою «Аrt-натхнення: світ моїх захоплень», було реалізовано навесні 2016 року в рамках святкових заходів, присвячених відзначенню 25-річчя утворення системи господарських (арбітражних) судів та з нагоди річниці відновлення роботи судової установи в м. Харків.

Детальніше про подію: http://lg.arbitr.gov.ua/sud5014/258788.

З нагоди виходу у відставку судді господарського суду Луганської області Кривохижи Тетяни Геннадіївни керівництво суду від імені судового корпусу подякували колезі за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у становлення та розвиток системи господарських судів України. У свою чергу Тетяна Геннадіївна, згадавши свій 23-річний трудовий шлях на ниві судочинства, висловила слова вдячності колегам, працівникам апарату суду та побажала натхнення, подальших успіхів і процвітання судам господарської юрисдикції!

   

 

     

 Інформує відділ по роботі з громадськістю та зв’язками зі ЗМІ