flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ВІДБУЛАСЯ ЗАПЛАНОВАНА ЗУСТРІЧ СУДДІВ-СПІКЕРІВ З ПРЕДСТАВНИКАМИ СПЕЦІАЛЬНОЇ МОНІТОРИНГОВОЇ МІСІЇ ОБСЄ В УКРАЇНІ У М. ХАРКІВ

13 лютого 2017, 17:34

13 лютого 2017 року судді-спікери Господарського суду Луганської області Зюбанова Наталія Миколаївна та Фонова Олена Сергіївна поспілкувалися з представниками Харківського офісу Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні Вінсентом Годбійоном та Наталією Кунициною.

При висвітленні показників роботи за 2016 рік суддя-спікер Фонова О.С. відзначила стабільно високу якість розгляду справ у Господарському суді Луганської області. Так, «кількість змінених та скасованих судових актів складає лише 1,9% за середнього показника по Україні 3,2%», - підкреслила суддя.

 Подальшими темами розмови стали обговорення інформаціі щодо результатів розгляду справ, що мають суспільний інтерес, зокрема стосовно Льодового палацу спорту міста Сєвєродонецьк, проблемної ситуації з виконання судових рішень та інших актуальних питань здійснення правосуддя, пов’язаних зі збройним конфліктом на Сході України.

 У ході бесіди сторони також домовились про інформування представників Харківського офісу Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні щодо проведення громадськими активістами акцій, мітингів та пікетів біля будівлі та в приміщенні суду з метою залучення спостерігачів Місії до моніторингу таких процесів під час розгляду «резонансних» судових справ.

 На завершення зустрічі представники суду запросили спостерігачів Спеціальної місії відвідати авторську виставку мистецьких робіт судді Господарського суду Луганської області у відставці Кривохижі Т.Г., проведення якої заплановано на 24 лютого ц.р.

 Інші публікації:

http://lg.arbitr.gov.ua/sud5014/326222/

http://lg.arbitr.gov.ua/sud5014/322957/

 

 

Інформує відділ по роботі з громадськістю та зв’язками зі ЗМІ