flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Маковень Світлани Анатоліївни!

24 січня 2017, 17:38

Шановна Маковень Світлано Анатоліївно, у відповідності до ч. 2 ст. 45 Закону України    «Про запобігання корупції» №1700-VII від 14.10.2014 року, нагадуємо Вам про необхідність своєчасного, в термін до 01.04.2017 року, подання електронної декларації за 2016 рік особою, яка припинила діяльність пов’язану з виконанням функцій держави або місцевого самоврядування шляхом заповнення на офіційному веб – сайті Національного агентства з питань запобігання корупції декларації за формою, що визначається Національним агентством.

Для здійснення зазначеного заходу рекомендуємо Вам звернути до найближчого акредитованого центру сертифікації ключів (АЦСК) для отримання персонального електронного ключа та паролю доступу до Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

    Попереджаємо про персональну відповідальність за не подання або не своєчасне подання декларації, визначену чинним законодавством України:

        1. ст.1766 Кодексу України про адміністративні правопорушення – несвоєчасне подання без поважних причин декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування тягне за собою накладення штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян;

2. ст.3661 Кримінального кодексу України – подання суб’єктом декларування завідомо недостовірних відомостей у декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування передбаченої Законом України «Про запобігання корупції», або умисне неподання суб’єктом декларування зазначеної декларації караються штрафом від двох тисяч п’ятисот до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста п’ятдесяти до двохсот сорока годин, або позбавлення волі на строк до двох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.