flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ПРЕДСТАВНИКИ СУДДІВСЬКОГО КОРПУСУ ГОСПОДАРСЬКОГО СУДУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У КОНФЕРЕНЦІЇ: «МІСЦЕ ПРИВАТНОГО ВИКОНАВЦЯ У СИСТЕМІ ВИКОНАННЯ СУДОВИХ РІШЕНЬ»

30 листопада 2016, 12:40

29 листопада 2016 року у м. Харків відбулася конференція на тему: «Місце приватного виконавця у системі виконання судових рішень».

Організаторами заходу виступили БО "Центр Комерційного Права" (http://www.commerciallaw.com.ua) та Міністерство юстиції України.

Під час конференції учасники, зокрема судді, представники правничої спільноти, науковці, студенти та особи, які готуються стати приватними виконавцями, мали нагоду розглянути актуальні питання нової професії:

1. Нова професія приватного виконавця: передумови реформи системи виконання судових рішень; очікування від служби приватних виконавців; приватний виконавець – хто він; контроль за діяльністю приватних виконавців; страхування цивільно-правової відповідальності приватного виконавця; вимоги до приватного виконавця як гарантія його належної професійної поведінки.

2. Приватний виконавець та стягувач: чому стягувач чекає на приватного виконавця; додаткова винагорода приватного виконавця – хабар чи нормальна ділова практика; як слід обирати приватного виконавця для себе/свого бізнесу; стягувачі  -громадяни, зацікавлені у приватних виконавцях (неповернені вклади, борги по заробітній платі, аліменти).

3. Приватний виконавець та боржник: стимулювання боржника до добровільного виконання судового рішення; переконання та допомога; резерви для виконання судового рішення; банкрутство фізичних осіб як вихід у разі неспроможності боржника сплатити борг.

Трансляція заходу у записі доступна за лінком https://www.youtube.com/watch?v=t7U0CYA8sTM

Інформує відділ по роботі з громадськістю та зв’язками зі ЗМІ