flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СУДДЯ ГОСПОДАРСЬКОГО СУДУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ ЗЮБАНОВА Н.М. ВЗЯЛА УЧАСТЬ У СЕМІНАРІ ДЛЯ СУДДІВ-СПІКЕРІВ НА ТЕМУ: «ЗВ’ЯЗКИ З ГРОМАДСЬКІСТЮ В СУДАХ»

18 листопада 2016, 11:40

17 листопада 2016 року в місті Харкові відбувся семінар на тему: «Зв’язки з громадськістю в судах» для суддів-спікерів Донецької та Луганської областей.

Захід організовано місцевим регіональним відділенням Національної школи суддів України у співпраці з Консультативною місією Європейського Союзу, Радою суддів України та Державною судовою адміністрацією України.

Під час семінару судді обговорили з експертами основні завдання судді-спікера у сфері налагодження зв’язків зі ЗМІ, засоби комунікації з прес-секретарем суду та прес-центром судової влади України.

 

Програма навчального заходу також передбачала ознайомлення слухачів із основними типами інтерв’ю, різноманітними практиками, які застосовуються журналістами під час проведення інтерв’ю.

Експерти семінару ознайомили суддів-спікерів із основами мови тіла, технікою роботи зі складними запитаннями під час інтерв’ю тощо.

Окремий модуль семінару було присвячено питанню щодо резонансних справ у суді. внутрішній комунікації під час висвітлення таких подій, правилам поведінки судді під час зйомки в судовому засіданні.

На завершення заходу судді-спікери набули практичних навичок інтерв’ювання на камеру, детально проаналізувавши відеозаписи своїх інтерв’ю.

За матеріалами Національної школи суддів України

http://nsj.gov.ua/ua/news/osnovni-zavdannya-suddi-spikera/

Відділ по роботі з громадськістю та зв’язками зі ЗМІ