flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СУДДЯ ГОСПОДАРСЬКОГО СУДУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ ФОНОВА О.С. – ТРЕНЕР КУРСУ «УПРАВЛІННЯ ЗАЛОЮ СУДОВОГО ЗАСІДАННЯ»

11 листопада 2016, 14:24

10 листопада 2016 року на базі Харківського регіонального відділення Національної школи суддів України для суддів, призначених на посаду вперше, проведено тренінг на тему: «Управління залою судового засідання».

В якості тренерів-викладачів виступили: суддя/суддя-спікер господарського суду Луганської області, к.ю.н. Фонова Олена Сергіївна та заступник голови господарського суду Харківської області, к.ю.н. Бринцев Олексій Васильович.

            

«Національна школа суддів України впроваджує новітні методи засвоєння матеріалу шляхом часткової відмови від стандартного викладення матеріалу у формі лекцій. Інноваційні методи у навчанні є більш продуктивними, саме тому проведення тренінгів є однією з ефективних форм підвищення кваліфікації суддів та працівників апарату суду. Ключовим завданням тренінгу було надати колегам навички ефективного управління залою судового засідання у стандартних процесуальних ситуаціях, а також за наявності конфліктної та провокуючої поведінки учасників судового процесу. Аудиторія виявилась дуже сприйнятливою та інтелектуальною. Працювати було легко та цікаво. Дякуємо всім учасникам тренінгу!», - зазначила Фонова О.С.

Відділ по роботі з громадськістю та зв’язками зі ЗМІ