flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ВІТАННЯ ГОЛОВИ ГОСПОДАРСЬКОГО СУДУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ ІНОЗЕМЦЕВОЇ ЛЮБОВІ ВАСИЛІВНИ З ДНЕМ ЮРИСТА

07 жовтня 2016, 14:19

  Шановні колеги-юристи!
Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня юриста!

  

 Роль правників у забезпеченні верховенства права, розбудові правової демократичної держави, підвищенні правової культури, закріпленні в суспільній свідомості почуття поваги до Закону важко переоцінити.

Наразі немає жодної сфери державної діяльності, яка могла б обійтися без правової підтримки, не кажучи про суто юридичний фундамент органів влади, суду, прокуратури, адвокатури, нотаріату.

Виняткове значення професії юриста полягає в тому, що саме правники покликані виконувати найважливішу суспільну місію – забезпечувати поступальний розвиток держави як інституції, де визнається і діє принцип верховенства права, а українське суспільство об’єднується й консолідується на основі фундаментальних демократичних цінностей. 

У цей особливий святковий день хочеться побажати всім, хто, виконуючи свої службові обов'язки та відгукуючись на поклик серця, самовіддано стоїть на захисті прав, свобод громадян і юридичних осіб, гарантованих Основним Законом України.

Прийміть найтепліші побажання щастя, здоров’я, життєвих гараздів та благополуччя, невичерпної життєвої енергії, щоб кожен наступний день ви зустрічали з посмішкою, з передчуттям радості, з упевненістю і душевним спокоєм! 

Нехай на обраному професійному шляху супроводжують самоповага, гідність, відповідальність, на вашу адресу лунають заслужені слова подяки!

З повагою,

Голова господарського суду Луганської області  Л.В. Іноземцева