flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ЗАСТУПНИК ГОЛОВИ ГОСПОДАРСЬКОГО СУДУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ РЯБЦЕВА О.В. ВЗЯЛА УЧАСТЬ У СПІЛЬНОМУ СЕМІНАРІ ВГСУ ТА ЄВРОПЕЙСЬКОЇ КОМІСІЇ ЩОДО КОЛЕКТИВНИХ (МАСОВИХ) ПОЗОВІВ

10 жовтня 2016, 15:14

7 жовтня 2016 року заступник Голови господарського суду Луганської області Рябцева Олена Вікторівна взяла участь у семінарі щодо колективних (масових) позовів, організованому Генеральною Дирекцією Європейської Комiсiї з питань політики сусідства i розширення переговорів спільно з Вищим господарським судом України в рамках Інструменту TAIEX (Technical Assistance Information Exchange).

Захід мав на меті проаналізувати становлення інституту колективного позову в Європі, досвід функціонування цього інституту в країнах ЄС, види масових позовів, а також обговорити необхідність введення інституту масового позову в Україні.

Серед запрошених міжнародних експертів – директор Департаменту правових досліджень та аналізу Верховного суду Литви Рената Юзікін, суддя районного суду Аттунда м. Соллентуна (Швеція) Мікаел Сван, професор права Льовенського католицького університету (Бельгія), доктор Стефан Воєт.

Детальніше ознайомитися з програмою заходу, матеріалами та презентаціями спікерів можна перейшовши за посиланням http://ec.europa.eu/enlargement/taiex/dyn/taiex-events/library/detail_en.jsp?EventID=62212.

Прес-реліз заходу також доступний на сайті Вищого господарського суду України за лінком http://www.arbitr.gov.ua/news/2660.

 

Інформує відділ по роботі з громадськістю та зв’язками зі ЗМІ