flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У ГОСПОДАРСЬКОМУ СУДІ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ ПРОТЕСТУВАЛИ ЕКСПЛУАТАЦІЙНУ ПРИДАТНІСТЬ СИСТЕМИ ПРОТИПОЖЕЖНОГО ЗАХИСТУ

26 серпня 2016, 14:53


Система оповіщення людей у разі виникнення у будівлі суду будь-якої небезпеки, в тому числі пожежної, повинна працювати стабільно.

З метою підтримання експлуатаційної придатності локальних систем протипожежного захисту та забезпечення пожежної безпеки у приміщенні сьогодні у господарському суді Луганської області були проведені перевірка експлуатаційної придатності пожежних сповіщувачів та учбові тренування з евакуації людей та працівників з будівлі суду на випадок пожежі.

Проведення тренувальних заходів, передбачених Річним планом роботи суду на 2016 рік, було здійснено відповідно до приписів Інструкції про дії працівників щодо забезпечення безпечної та швидкої евакуації людей на випадок пожежі (загорання або задимлення) в приміщенні господарського суду Луганської області за адресою: м. Харків, проспект Науки, 5.

У ході проведення учбової евакуації члени пожежно-технічної комісії спільно з керівниками підрозділів суду скоординували вихід працівників та відвідувачів суду з 2-го та 1-го поверхів через два основні виходи на проспект Науки та вулицю Данилевського.

За наслідками проведення навчань відбулася оперативна нарада. Робота судової установи продовжена в штатному режимі.

Відділ по роботі з громадськістю та зв’язками зі ЗМІ