flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ПРЕДСТАВНИКИ СУДУ – УЧАСНИКИ КУРСІВ З ПИТАНЬ ЗДІЙСНЕННЯ ДЕРЖАВНИХ ЗАКУПІВЕЛЬ, ОРГАНІЗОВАНИХ ХАРКІВСЬКОЮ ТОРГОВО-ПРОМИСЛОВОЮ ПАЛАТОЮ

07 липня 2016, 12:35

Закупівля товарів, робіт і послуг за державні кошти – специфічний процес, який потребує від спеціалістів даного профілю належного рівня знань, особливо в контексті обов’язкового характеру з 1 серпня 2016 року використання системи електронних публічних закупівель ProZorro у всіх установах, що фінансуються із бюджету.

З метою підвищення ефективності надання допомоги державним органам з цих питань Харківська торгово-промислова палата ініціювала проведення триденного фахового курсу для спеціалістів, відповідальних за здійснення державних закупівель.

У зазначеному заході взяли участь члени Тендерного комітету господарського суду Луганської області – заступник голови суду Яресько Б.В. та спеціаліст суду Довженко В.І., які протягом 29 червня - 1 липня 2016 року пройшли відповідне навчання.

За результатами складеного іспиту зі знань основ законодавства у сфері державних закупівель учасники курсу отримали Сертифікати.

 

Відділ по роботі з громадськістю та зв’язками зі ЗМІ