flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У ГОСПОДАРСЬКОМУ СУДІ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ ВІДБУВСЯ ТУРНІР З БРЕЙН-РИНГУ СЕРЕД ПРАЦІВНИКІВ СУДОВОЇ УСТАНОВИ

30 травня 2016, 11:19

В рамках відзначення 25-ої річниці утворення системи господарських (арбітражних) судів України 27 травня 2016 року у господарському суді Луганської області відбувся турнір з брейн-рингу серед працівників судової установи.

Ведучою та організатором заходу виступила суддя/суддя спікер господарського суду Луганської області Фонова Олена Сергіївна. Почесну роль незалежного арбітра виконувала голова суду – Іноземцева Любов Василівна.

У ході інтелектуальної гри, яка складалася з трьох турів: відбіркового, полуфінального та фінального, свої знання та здібності продемонстрували шість команд, сформовані з представників судового корпусу та працівників апарату суду (капітан та 5 гравців у кожній команді). Завдяки злагодженій грі та швидкості реакції команд інтелектуальні поєдинки вийшли напруженими і захоплюючими.

Зрештою, за результатами оцінювання командних відповідей та підрахунку балів, впевнену перемогу здобула команда «Лотос».

На завершення святкового заходу усі команди були нагороджені за участь фірмовими блокнотами та солодкими подарунками, а абсолютний переможець – медалями переможців турніру, а також сувенірними чашками з логотипом суду!

     

Відділ по роботі з громадськістю та зв’язками зі ЗМІ