flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

РЕЗУЛЬТАТИ ОПИТУВАННЯ ВІДВІДУВАЧІВ ГОСПОДАРСЬКОГО СУДУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ: 85% РЕСПОНДЕНТІВ СХВАЛЬНО ОЦІНЮЮТЬ ЯКІСТЬ РОБОТИ СУДУ

10 травня 2016, 12:08

З метою визначення рівня довіри громадськості, об’єктивної оцінки якості функціонування та ефективності роботи суду, розробки оперативних кроків щодо поліпшення стану функціонування суду з 5 квітня по 5 травня 2016 року в господарському суді Луганської області на виконання Плану роботи суду на 2016 рік проводилося анонімне опитування відвідувачів суду шляхом анкетування, в тому числі через онлайн-форму на офіційному сайті суду.

Станом на 6 травня дані анонімного опитування, в тому числі онлайн-опитування, узагальнені та проаналізовані апаратом суду.

В цілому результати дослідження свідчать про позитивне відношення відвідувачів до організації роботи господарського суду Луганської області. 

Характеристика респондентів:

60% респондентів, які прийняли участь в анонімному опитуванні, склали чоловіки та 40% - жінки. Наймолодший вік респондентів становить 24 роки, найстарший – 51 рік. 

Наявність попереднього судового досвіду:

75% опитаних респондентів мають досвід участі в судових процесах більше 6 разів, 15% - були учасниками в 2-5 судових засіданнях, для 10% - це був перший судовий процес. 

Загальна оцінка якості роботи господарського суду Луганської області:

 85% респондентів на запитання «Як Ви оцінюєте якість роботи суду?» відповіли відмінно та добре.

На запитання «Чи є, на Вашу думку, діяльність суду відкритою та прозорою?» відповіли «Так»/«Скоріше так» 60 та 40 відсотків респондентів відповідно. Учасники опитування також позитивно відмітили функціонування сторінки суду у соціальній мережі Facebook.

 З огляду на щоденну актуальність параметрів опитування, онлайн-форма анкети відвідувача суду доступна на офіційному сайті суду у постійному режимі (розділ «Онлайн-опитування»).

 Відділ по роботі з громадськістю та зв’язками зі ЗМІ