flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ВІДБУЛИСЯ ЧЕРГОВІ СПІЛЬНІ ЗАНЯТТЯ В СИСТЕМІ ВДОСКОНАЛЕННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ СУДДІВ

04 травня 2016, 11:10

29 квітня 2016 року на базі Харківського апеляційного господарського суду відбулися спільні заняття в системі вдосконалення професійної підготовки суддів за участі представників господарських судів Харківського та Донецького апеляційних округів.

Від господарського суду Луганської області участь у заняттях взяли судді Василенко Тетяна Анатоліївна, Вінніков Сергій Валерійович, Ковалінас Марина Юріївна, Корнієнко Владислав Валерійович, Косенко Тетяна Валеріївна, Масловський Сергій Володимирович, Лісовицький Євген Артурович.

 

 

У ході занять зі змістовною доповіддю про підстави та процедури притягнення суддів до дисциплінарної відповідальності виступила кандидат юридичних наук, доцент кафедри організації судових та правоохоронних органів Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого Олена Миколаївна Овчаренко.

У свою чергу, суддя Харківського апеляційного господарського суду Ярослава Олексіївна Білоусова висвітлила правові позиції Європейського суду з прав людини у господарських спорах.

 Відділ по роботі з громадськістю та зв’язками зі ЗМІ