flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ ЗІБРАВ ГОСТЕЙ НА МИСТЕЦЬКУ ВИСТАВКУ

04 квітня 2016, 11:51

            

      Мистецька подія під назвою «Аrt-натхнення: світ моїх захоплень» відбулася 1 квітня в рамках святкових заходів, присвячених відзначенню 25-річчя утворення системи господарських (арбітражних) судів та з нагоди річниці відновлення роботи судової установи у місті Харкові.

 

20 учасників виставки, серед яких судді, працівники апарату суду та члени їх родин, представили увазі глядачів понад 50 найрізноманітніших експонатів від предметів одягу та творів декоративно-прикладного мистецтва до живопису й лірики.

  

Протягом дня усі бажаючі, в тому числі відвідувачі суду та інші запрошені гості, мали можливість переглянути експозицію творчих робіт й долучитися до прекрасного, відкрити власні грані творчості та водночас збагнути, що "усі мистецтва слугують найвеличнішому з мистецтв – уміти жити!".

  

 

«Сьогоднішнє свято творчості яскраво демонструвало нам, що працівники судової системи – ті, хто здійснює правосуддя чи щоденно забезпечує роботу судової установи – це не тільки фахівці і професіонали своє справи, але й по-справжньому талановиті і творчі особистості. Саме професійний і людський потенціал людей, які працюють в судовій системі, формує сьогодення судової гілки влади, те, як її сприймає та сприйматиме суспільство, й через передачу знань, цінностей та культурних традицій впливатиме на подальший розвиток судової системи», – підкреслила голова господарського суду Луганської області Іноземцева Любов Василівна, наголосивши на актуальності проведення подібних заходів, а також від імені колективу подякувала організатору мистецького проекту, судді Кривохижі Тетяні Геннадіївні, усім учасникам виставки та юним даруванням.

На завершення відкритого заходу голова Донецького апеляційного господарського суду Малашкевич Сергій Анатолійович висловив слова подяки на адресу організаторів, учасників виставки та побажав усім присутнім творчих успіхів й плідної роботи на професійній ниві.

Довідково:

З квітня 2015 року господарський суд Луганської області відновив свою діяльність за адресою: м. Харків, проспект Науки, б.5.

Відділ по роботі з громадськістю та зв’язками зі ЗМІ