flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СУДДІ ГОСПОДАРСЬКОГО СУДУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ ГОЛЕНКО І.П. ТА СМОЛА С.В. ЗА ЗАПРОШЕННЯМ БЕРУТЬ УЧАСТЬ У ІV МІЖНАРОДНОМУ СУДОВО-ПРАВОВОМУ ФОРУМІ

17 березня 2016, 16:54

17-18 березня у приміщені Верховного суду України проходить ІV Міжнародний судово-правовий форум «Судова реформа: стан та напрями розвитку», у роботі якого за запрошенням беруть участь судді господарського суду Луганської області Голенко І.П. та Смола С.В. 

                               

Організаторами Форуму є Верховний суд України та газета «Юридична практика» спільно з проектом ЄС «Підтримка реформ у сфері юстиції в Україні» та Київським національним університетом імені Тараса Шевченка.

Робота цьогорічного Форуму присвячена обговоренню питань удосконалення конституційного регулювання правосуддя; реалії та перспективи запровадження судового прецеденту в Україні; шляхи і механізми реформування процесуального законодавства, особливі механізми кримінальної відповідальності; податкові спори, спори, що виникають із зобов’язальних правовідносин, «інтелектуальні» спори, справи про банкрутство.

                  

 У форумі беруть участь Голова Верховного Cуду України Романюк Я.М., Голова Конституційного Суду України Баулін Ю.В., заступник Глави Адміністрації Президента України Філатов О.В., голова Вищої ради юстиції Бенедисюк І.М., голова Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Козьяков С.Ю., суддя Верховного Суду України, голова Ради суддів України Сімоненко В.М., голови вищих спеціалізованих судів, міжнародні експерти з Латвії та Литви, судді, науковці вищих юридичних шкіл, партнери провідних юридичних кампаній, представники адвокатського корпусу та інші запрошені.

З програмою дводенного заходу можна ознайомитися тут.

Фото: газета «Юридическая практика», http://pravo.ua.

Відділ по роботі з громадськістю та зв’язками зі ЗМІ