flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ У ГОСПОДАРСЬКОМУ СУДІ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

04 лютого 2016, 15:21

 

04 лютого 2016 року в рамках Днів відкритих дверей відбувся навчальний візит студентів Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого до Господарського суду Луганської області.

Ось так прокоментували відвідини суду учасники навчального візиту:

 

  • Студент 2 курсу Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого Олександр Кущ:

«Мені вже доводилося бути присутнім на судових засіданнях, але останній похід до господарського суду Луганської області мені запам'ятався тим, що був дуже теплий прийом зі сторони працівників даної судової установи. Було цікаво дізнатися про структурні підрозділи аппарату суду, позадавати питання працівникам, знайти на них відповіді. Найголовніше те, що таким чином студенти отримують практичні знання в юридичній сфері, на додачу до теоретичних, які студенти здобувають в університеті. А коли це все проходить в дуже теплій атмосфері працівників суду, то стає вдвічі цікавіше дізнаватися про "будні Феміди", що, безперечно, є вагомою складовою знань, які знадобляться в юридичній професії.

Дуже дякую працівникам ГСЛО за гостинність та професіоналізм!»

 

  • Студентка 3 курсу Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого Анастасія Рожкова:

«Сьогодні видався цікавий день, а саме випала нагода потрапити на день відкритих дверей в господарський суд Луганської області, який зараз знаходиться в місті Харкові. Захід був організований на високому рівні. Студенти, серед яких і я, ознайомились з структурою суду, його апаратом, була можливість отримати відповіді на будь-які питання від справжніх професіоналів своєї справи!) Також, відвідали судове засідання, що, на мою думку, є досить важливим для студента-юриста, для його розуміння, так би мовити, процесу зсередини.

Я дуже вдячна за запрошення на цей захід, цікаву програму та чудові враження!)»

 

  • Студент 2 курсу Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого Дмитро Андрига:

«Перш за все, хотілося б подякувати колективу та керівництву ГСЛО за організацію Дня відкритих дверей. Хочеться відмітити високий та якісний рівень заходу, який був логічно побудований. Спочатку ми ознайомилися з роботою канцелярії, завданням помічників суддів, роботою інформаційного відділу, з'ясували механізм роботи системи автоматичного розподілу справ між суддями і безпосередньо стали свідками судового засідання. Крім того, позитивним моментом було те, що навчальний візит проводився у формі інтерактиву. Після завершення судового засідання поділилися своїми враженнями, здобутим досвідом і, звичайно ж, не оминули дискусії про судово-правову реформу, питання про нагальність якої досить гостро постало в нашій державі. Вважаю, що така практика залучення студентів до обговорення пакету державних реформ є досить позитивною і, безумовно, має поширюватися. Тому, після візиту до ГСЛО залишилися тільки позитивні враження і прагнення до подальшої співпраці»

 

 

 

Відділ по роботі з громадськістю та зв’язками зі ЗМІ