flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

РЕЗУЛЬТАТИ ОПИТУВАННЯ ВІДВІДУВАЧІВ ГОСПОДАРСЬКОГО СУДУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ В 2015 РОЦІ

11 січня 2016, 17:29

З метою визначення рівня довіри громадськості, об’єктивної оцінки якості функціонування та ефективності роботи суду, розробки оперативних кроків щодо поліпшення стану функціонування суду з 16 листопада по 16 грудня 2015 року в господарському суді Луганської області на виконання Плану роботи суду на 2015 рік проводилося анонімне опитування відвідувачів суду шляхом анкетування.

В цьому році було також запроваджено дистанційну форму опитування через онлайн-форму, доступну у розділі «Онлайн-опитування» на офіційному сайті суду.

Станом на 17 грудня дані анонімного опитування, в тому числі онлайн-опитування, узагальнені та проаналізовані апаратом суду.

В цілому результати дослідження свідчать про позитивне відношення відвідувачів до організації роботи господарського суду Луганської області. 

Характеристика респондентів:

65 % із 100 % респондентів, які прийняли участь в анонімному опитуванні, склали чоловіки. Наймолодший вік респондентів 25 років, найстарший – 56 років. 

Наявність попереднього судового досвіду:

69% опитаних респондентів мають досвід участі в судових процесах більше 6 разів, 15% - були учасниками в 2-5 судових засіданнях, для 4% - це був перший судовий процес, інше (не вказано) – 11,5%. 

Загальна оцінка якості роботи господарського суду Луганської області:

 88,5% респондентів на запитання «Як Ви оцінюєте якість роботи суду» відповіли відмінно та добре.

З повними результатами опитування можна ознайомитися тут.

Відділ по роботі з громадськістю та зв’язками зі ЗМІ