flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СУДДІ ГОСПОДАРСЬКОГО СУДУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В ОБГОВОРЕННІ ПИТАНЬ ПРАВОЗАСТОСУВАННЯ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ЗА ЗРИВ РОЗГЛЯДУ СУДОВИХ СПРАВ ТА ПРОЯВ НЕПОВАГИ ДО СУДУ

02 листопада 2015, 12:00

30 жовтня 2015 року відповідно до плану проведення спільних занять в системі вдосконалення професійної підготовки суддів на базі Харківського апеляційного господарського суду відбулись чергові заняття суддів, у якому взяли участь судді господарського суду Луганської області Василенко Т.А., Вінніков С.В., Драгнєвіч О.В., Іванов А.В., Косенко Т.В., Масловський С.В., Смола С.В., Фонова О.С.

 

Під час спільного заняття були розглянуті практичні аспекти та питання застосування до учасників судового процесу відповідальності,  передбаченої ст. 1853 Кодексу України про адміністративні правопорушення, за вчинення ними в судовому засіданні дій, що свідчать про неповагу до суду. Крім того, на спільних заняттях були розглянуті питання призначення і проведення судових експертиз у господарських справах та практика використання висновків судових експертиз як засобів доказування у господарському процесі.

 В якості доповідачів виступили: кандидат юридичних наук, доцент кафедри адміністративного права Національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого Лученко Дмитро Володимирович; суддя Харківського апеляційного господарського суду Здоровко Людмила Миколаївна; директор Харківського НДІ судових експертиз імені заслуженого професора М.С. Бокаріуса Лозовий Андрій Іванович; суддя Харківського апеляційного господарського суду Россолов Вячеслав Володимирович. 

 Відділ по роботі з громадськістю та зв’язками зі ЗМІ