flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Привітання з Днем юриста!

08 жовтня 2015, 09:36

Шановні колеги-юристи!

 

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня юриста!

 

Утверджувати та забезпечувати справедливість у суспільстві – це те головне призначення, яке об’єднує юристів різних сфер діяльності – суддів, адвокатів, нотаріусів, юрисконсультів, працівників правоохоронних органів.

 

Обравши нелегкий шлях в житті, який вимагає від Вас чесності, принциповості, неупередженості та об’єктивності, Ви, шановні правознавці, присвятили своє життя служінню його величності Закону.

 

Ваше покликання – відстоювати фундаментальні засади верховенства права і справедливості у житті суспільства, захищати конституційні права та свободи громадян.

 

                                 

Нехай справа, якій Ви присвятили життя, приносить тільки радість та користь людям.

 

Прийміть найтепліші побажання щастя, здоров’я, життєвих гараздів та благополуччя, невичерпної життєвої енергії, щоб кожен наступний день ви зустрічали з посмішкою, з передчуттям радості, з упевненістю і душевним спокоєм!

 

З повагою, 

Голова господарського суду

Луганської області                                                                                                                                                                                           Л.В. Іноземцева