flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді господарського суду Луганської області прийняли участь в спільних зайняттях за темою: «Участь органів Антимонопольного комітету України в господарському процесі. Проблемні питання, які виникають у судовій практиці, пов‘язаній із застосуванням антимо

02 березня 2015, 10:48

Судді господарського суду Луганської області, в тому числі голова суду Іноземцева Любов Василівна та заступники голови суду Рябцева Олена Вікторівна й Воронько Володимир Дмитрович, 27 лютого 2015 року прийняли участь в спільних заняттях за темою: «Участь органів Антимонопольного комітету України в господарському процесі. Проблемні питання, які виникають у судовій практиці, пов‘язаній із застосуванням антимонопольного законодавства».

В цьому заході прийняли участь судді Харківського апеляційного господарського суду та судді місцевих господарських судів Луганської, Харківської, Сумської, Полтавської та Запорізької областей.

В якості доповідачів на заняттях виступили: кандидат економічних наук, доцент кафедри господарського права Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, голова Харківського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України – Косолапов А.Г. та суддя Харківського апеляційного господарського суду Фоміна В.О.

На спільних заняттях аналізувалася судова практика розгляду господарських спорів за участю органів Антимонопольного комітету України.

 

Відділ по роботі з громадськістю та зв‘язками зі ЗМІ