flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Співпраця судді-спікера ГСЛО із закладами вищої освіти

17 травня 2024, 15:03

На цьому тижні суддя/суддя-спікер Господарського суду Луганської області Олена ФОНОВА з метою правопросвітницької діяльності двічі співпрацювала із закладом вищої освіти – Східноукраїнським Національним університетом імені Володимира Даля.

Так, 14 травня в рамках Всеукраїнської акції суддя-спікер провела в онлайн форматі зі студентами першого курсу вказаного університету (освітній ступінь бакалавр, спеціальність 081 «Право») «Урок Справедливості». Участь у цій інтерактивній грі-дискусії надала можливість молодим фахівцям побути у ролі суддів та спробувати справедливо вирішити спір, який виник між персонажами анімаційного фільму.

16 травня суддя-спікер Олена ФОНОВА у форматі онлайн взяла участь у Міжнародній науково-практичній конференції науковців, молодих вчених та правників під назвою “Правові засоби забезпечення та захисту прав людини: вітчизняний та зарубіжний досвід” та виступила перед учасниками конференції з темою «Розвиток електронного судочинства в Україні через призму впливу негативних чинників».

Організатором конференції був Східноукраїнський Національний університет імені Володимира Даля у співпраці з Національним юридичним університетом імені Ярослава Мудрого.

Участь у фахових наукових дискусіях в рамках конференції взяли викладачі та співробітники закладів вищої освіти України, Грузії, Канади, Естонії, представники наукових організацій, юристи-практики, магістранти, аспіранти і докторанти, представники громадських організацій, органів державної влади та місцевого самоврядування тощо.

Детальніше про конференцію за посиланнями:

https://www.facebook.com/share/p/Y85VBwPm3PLNPkfi/

https://snu.edu.ua/index.php/2024/04/23/pravovi-zasobi-zabezpechennya-ta-zahistu-prav-lyudini-vitchiznyanij-ta-zarubizhnij-dosvid/

Інформує відділ інформаційно-комунікаційної діяльності та аналітичної роботи