flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Участь Голови ГСЛО у розширеній нараді щодо підбиття підсумків роботи системи господарських судів у 2023 році

26 лютого 2024, 14:57

Наприкінці минулого тижня - 23 лютого цього року, Голова Господарського суду Луганської області Сергій ВІННІКОВ взяв участь у розширеній нараді щодо підбиття підсумків роботи господарських судів у 2023 році, яка відбулась у приміщенні Касаційного господарського суду у складі Верховного Суду.

Захід відбувся за участі Голови Верховного Суду Станіслава КРАВЧЕНКА, Голови Касаційного господарського суду у складі Верховного Суду Лариси РОГАЧ, суддів Касаційного господарського суду у складі Верховного Суду, голів апеляційних та місцевих господарських судів, представників Вищої ради правосуддя, Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, Ради суддів України та Державної судової адміністрації України.

На нараді, зокрема, зверталась увага на актуальні питання вирішення господарськими судами нових категорій спорів, пов’язаних з війною, та формування Верховним Судом правових висновків за цими спорами задля забезпечення єдності судової практики, а також на питання навантаження на систему та якість її роботи.

  

 

Докладніше за посиланнями:

https://supreme.court.gov.ua/supreme/pres-centr/news/1562048/?fbclid=IwAR0dr-R3onuAGY34PHBgpVrOaDRh7Y-ljngkw8eo97W_J7f3Vy0uZnXltXU

https://www.facebook.com/share/p/qRh4QCDC7Z8xEher/