flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СУДДЯ-СПІКЕР ГСЛО ОЛЕНА ФОНОВА СТАЛА УЧАСНИЦЕЮ ЗАСІДАНЬ МІЖРЕГІОНАЛЬНОЇ РОБОЧОЇ ГРУПИ РАДИ З ПИТАНЬ РЕФОРМ ПРАВОСУДДЯ

27 серпня 2019, 10:42

Перебуваючи у відпустці, суддя Господарського суду Луганської області Олена Фонова на запрошення Проекту ЄС "Pravo-Justice" долучилася до роботи Міжрегіональної робочої групи Ради з питань реформ правосуддя.

Увага учасників засідань Робочої групи у різному експертному складі була зосереджена на таких темах:

  • "Реформа сектору правосуддя: виконавче провадження" (14-15 серпня, м. Одеса). Захід був присвячений оцінці поточного стану реформування системи виконання рішень і визначенню стратегічних напрямків реформування системи виконання судових рішень на 2020-2025 роки;

  • "Судочинство, що орієнтоване на задоволення потреб людей та передбачає участь громадськості" (22-23 серпня, м. Львів). Захід був присвячений визначенню стратегічних пріоритетів стратегії реформування судоустрою на 2020–2025 роки, а також обговоренню процесуальних змін, орієнтованих на очікування громадськості.

 

           

 

Очікується, що незабаром Проект ЄС "Pravo-Justice" передасть до Офісу Президента України та профільного комітету Верховної Ради нового скликання напрацьований пакет пропозицій до Стратегії реформування судоустрою, судочинства та суміжних правових інституцій на 2020-2025 роки.

Інформує відділ інформаційно-комунікаційної діяльності та аналітичної роботи, за матеріалами Проекту ЄС "Право-Justice"