flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СУДДЯ ГСЛО ОЛЕНА ФОНОВА РОЗПОВІЛА СЛУХАЧАМ ПРОГРАМИ "ШКОЛА ПРАВА 2019" ПРОЕКТУ «ВІДКРИТИЙ СУД» ПРО ІНСТИТУТ СВІДКА В ГОСПОДАРСЬКОМУ ПРОЦЕСІ

27 травня 2019, 11:02

25 травня 2019 року в місті Києві відбувся черговий "Лекторіум" Школи Права – суботні лекції на тематику правосуддя, застосування норм матеріального та процесуального права для практикуючих юристів та талановитих студентів-правників 1-5 курсів. Навчальні заходи проходять під егідою ГО «Відкрита Україна» та Проекту «Відкритий Суд». Авторами лекцій є відомі лектори: судді, прокурори, адвокати.   

Цього разу лектором Школи Права-2019 стала суддя/суддя-спікер Господарського суду Луганської області, к.ю.н. Олена Фонова. Тема лекції – «Інститут свідка у господарському процесі». У свою чергу, суддя Господарського суду міста Києва Ігор Курдельчук виступив перед відвідувачами лекторіуму на тему: «Підготовка справи до розгляду у господарському процесі».

  

 

Запис Лекції О.С. Фонової за посиланням 👇

https://www.youtube.com/watch?v=Mu79FWSsP9c

https://pravoua.com.ua/ua/store/pravoukr/pravo_2018_7/pravo_2018_7_s5/

 

Нагадаємо, що перший "Лекторіум" широкій громадськості та професійній спільноті було презентовано 20 квітня 2019 року. Проект «Відкритий Суд» здійснює відеозапис та подальше поширення лекцій серед суспільства.

 

Відділ інформаційно-комунікаційної діяльності та аналітичної роботи суду