flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Професійна компетентність - обов'язок державного службовця!

31 березня 2021, 09:56

Постійне підвищення рівня своєї професійної компетентності – один з обов’язків державних службовців. Працівники апарату Господарського суду Луганської області активно вдосконалюють свої професійні знання, уміння та навички.

Так, протягом березня цього року для підвищення своєї професійної компетентності в онлайн підготовках за стандартизованими програмами для спеціалістів із забезпечення зв’язків зі ЗМІ та для секретарів судового засідання місцевих та апеляційних господарських судів, проведених Харківським регіональним відділенням Національної школи суддів України, від Господарського суду Луганської області взяли участь спеціаліст із забезпечення зв’язків зі ЗМІ Юлія ПАМПУРА та секретарі судових засідань Вікторія ЛЕЩЕНКО, Катерина САУТЕНКО, Катерина СЛАВГОРОДСЬКА та Ліна ТЕРЕЩЕНКО.

Слід відмітити, що серед інших викладачів ХРВ Національної школи суддів України з учасниками онлайн навчань своїми теоретичними та практичними надбаннями ділилась і викладач Харківського регіонального відділення НШСУ/суддя-спікер Господарського суду Луганської області Олена ФОНОВА.

Питання, на які зверталась увага учасників підготовки суддею-спікером, стосувалися етичних основ судової діяльності та професійної етики працівників апаратів судів, дрес-коду, етики спілкування працівників суду, а також найпоширеніших помилок у визначенні юрисдикції, питань розмежування, направлення справ за підсудністю для розгляду іншим судом. 

Відділ інформаційно-комунікаційної діяльності та аналітичної роботи суду