flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома відповідача - ФОП Нехаєнко Ірини Вікторівни (93400 Луганська область, м. Сєвєродонецьк, проспект Гвардійський, буд. 16-А, кв.24, РНОКПП 2304325844), справа №913/321/24

02 липня 2024, 12:28

Господарський суд Луганської області повідомляє, що ухвалою суду від 01.07.2024 у справі 913/321/24 за позовом Акціонерного товариства Комерційний банк «Приват Банк», м. Київ, до відповідачки фізичної особи-підприємця Нехаєнко Ірини Вікторівни, м.Сєвєродонецьк  Луганської області, про стягнення 67542,85 грн. прийнято позовну заяву до розгляду та відкрито провадження у справі.

Справу ухвалено розглядати за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення учасників справи.

Відповідачці із урахуванням вимог  ст. 165 ГПК України встановлено строк для подання відзиву – протягом п’ятнадцяти днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі, копію відзиву та додані до нього докази надіслати позивачу одночасно з надісланням відзиву до суду, докази на підтвердження такого направлення надати суду.

Встановлено сторонам строк для подання відповіді на відзив (позивачем) та заперечень (відповідачкою) (якщо такі будуть подані) не пізніше трьох днів з моменту отримання відзиву або заперечень на відзив (якщо такі будуть подані).

Повідомити учасників справи про можливість надсилання документів, що стосуються розгляду справи, без особистого прибуття до приміщення суду:

- через особистий кабінет в підсистемі «Електронний суд» https://id.court.gov.ua;

- у разі неможливості надсилання документів в електронному вигляді – засобами поштового зв’язку на офіційну адресу суду (61022, м. Харків, проспект Науки, буд. 5).

У разі наявності інформації щодо актуальних засобів зв’язку сторін, крім тих, які вказані у позовній заяві, сторонам слід надати вказані відомості суду.

Інформацію по справі, що розглядається можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: (https://court.gov.ua/fair/sud5014).

 

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання 01.07.2024 та не підлягає оскарженню окремо від рішення суду першої інстанції в апеляційному порядку відповідно до ст. 255 Господарського процесуального кодексу України.

 

Суддя                                                                                   Олена ФОНОВА